Fremover vil større nyheder få deres egen underside - (tryk på pilen til højre) se f.eks. færdelsprøven med billeder.

De mere hurtige - og oplysende nyheder vil stadig stå her øverst.

Vi er også på Facebook: søg - boxerjenti  

Når i besøger vores hjemmeside, bliver vi rigtig glade, hvis I skriver en hilsen - det behøver ikke præcis være en henvendelse - en hilsen om jeres syn på hjemmesiden - og / eller om vores holdninger er altid sjovt at få.
FORTSAT god fornøjelse på vores hjemmeside - og i Boxerverdenen 😀
Mandag d. 5/4-2004
Sontag, 11. august 2019

Lange waren hier leider keine Interessanten Nachtrichten. Aber jetz geht es langsam wieder los.

In näcshte Zeit kommen hier etwas neues. Ich melde mich :-)

Onsdag, den 4, maj 2011

Vi måtte fredag den 29. april gå den meget tunge vej til dyrlægen for et sidste besøg med Nelly. Hun havde fået akut nyresvigt og der var intet vi kunne stille op. Til min kommentar til dyrlæge om, at jeg synes det var frygteligt, at hunde ikke "bare" sov ind, men vi måtte tage beslutningen - var hans kommentar: at jeg skulle glæde mig over, at jeg var i stand til at fritage min kærlige hund for store kvaler. Den valgmulighed får mennesker ikke !
Dette har jeg tænkt meget over. Og da Nelly og jeg gik ind på klinikken for sidste gang, kunne hun stadig hilse på dyrlægen med en hale, der dog kunne logre lidt endnu. Jeg sagde farvel til en Nelly, der stadig var lidt sig selv endnu.
Hun var som en boxer er - gi´r sig ikke før til sidst, ville stadig gerne glæde sine mennesker, viste ikke sine kvaler mere end allerhøjst nødvendigt.

Torsdag, den 10. februar 2011
Godt nok er man 9 år - men boxer = skødehund. Hvem sagde dette er forbeholdt små hunde
Vores gamle Nelly bliver 9 år den 3.3. - hun har problemer med sin ryg efter et fald for et par år siden - men efter hun nu får CaniAgil (naturtabletter fra Tyskland) er hun mere fit end nogensinde. Det er ren fornøjelse.

Mandag, den 19. januar 2009

Nytåret og nytårsaften blev ikke som vi havde troet.
Vi mistede netop denne aften vores Kenzo - 9½ år gammel.
Kenzo havde, som de fleste ved, haft 2 hjerneblødninger for 2½ år tilbage. Men var kommet sig på mirakuløs vis, fuldstændigt og var ovenikøbet blevet "yngre" af sind siden da. Så også helt fantastisk godt ud og var nærmest ikke gråskægget eller noget andet. Så da vi efterhånden kom i overvejelser om, det var ved at være tid for en ny hanhund, som Kenzo kunne oplære, slog vi da også til, da vi fik tilbuddet om Giacomo fra Tyskland. Giacomo er 8mdr. og en hel vidunderlig hund. Kenzo og ham havde 2½ måned sammen, hvor de fra 1. dag var pot-og-pande. Een ting er, at de ligner hinanden rigtig rigtig meget - men det sind Giacomo har og som passer så godt til det Kenzo havde - ja så var grundlaget lagt for en succes historie.
Det var da også Kenzo selv, der den 31.12. gav over til Giacomo på sin helt egen facon - som billedet viser - ved, at søge tryghed hos Giacomo og sove det meste af dagen sammen med ham. De vidste det før os !
Men verdens dejligste hund er ikke mere - og har givet alt det bedste videre til Giacomo, som vi glæder os over hver eneste dag, at vi nåede at få ham hjem.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE